Geweldige Ideeën Om U Te Helpen Uw Volgende Reis Te Plannen

Plan uw reis van tevoren voor de beste resultaten. De volgende tips zijn zeker van gebruik.

Maak uw bagage helder en merkbaar. Probeer te voorkomen dat draagtassen die een matte kleur en mengen in met alle andere stukken van de bagage op de luchthaven. Het hebben van ongewone uitziende Bagage zal uw tas gemakkelijker te herkennen en zal ontmoedigen criminelen van het stelen van het op een drukke luchthaven.

Als u reist met elke vorm van voorschrift medicatie, met inbegrip van anticonceptie pillen, je nodig hebt om ze te houden in hun oorspronkelijke containers met etiketten. Het kan ook nuttig zijn om een brief van uw arts te krijgen waarin staat dat u een medische behoefte heeft aan de artikelen. Op deze manier kun je niet beschuldigd worden van drugssmokkel.

Een van de vragen die ik meestal krijg over reizen is de transportvraag. “Hoe krijg ik het als ik mijn bestemming bereik?” Het antwoord hangt echt af van de hoeveelheid autorijden die u van plan bent te doen. Als u van plan bent om te gaan plaatsen op loopafstand misschien alleen gebruik maken van een taxi indien nodig. In tegenstelling, als veel van de plaatsen een beetje weg zijn, dan is het misschien voorzichtigder om een auto te huren voor de duur van uw reis.

Een andere goede manier om wat te slapen in een vliegtuig is met behulp van een koptelefoon of oordopjes. Dit zal de constante motorlawaai verdrinken en ook de kleine kinderen en spraakzaam volwassenen op het vliegtuig. U zult in staat om te ontspannen en krijgen wat veel nodig rust.

Als u van plan bent om snel internationaal te reizen, zorg er dan voor dat u bent voorbereid op douane-inspecties en de formulieren die u moet invullen. Laat uw sociale zekerheidsnummer onthouden en houd uw paspoort altijd bij de hand. Ontdek voordat u uw bestemming verlaat wat u niet mag meenemen naar huis, omdat uw cadeaus gemakkelijk in beslag kunnen worden genomen.

Vertrouw niet op linten en bogen om uw bagage te laten opvallen in de rest van de verpakking. Deze versieringen kunnen heel gemakkelijk worden afgebroken tijdens het transport. Kies in plaats daarvan voor bagage in een heldere, ongewone kleur of levendig patroon dat opvalt op zichzelf en niet kan worden verwijderd.

Het houden van vers water voor je huisdier is een must als je op reis bent. Dit is vooral belangrijk in warme klimaten. Een manier om koel, zoet water te verzekeren, is door een flesje van twee liter te spoelen, te vullen en te bevriezen voordat u vertrekt. Terwijl het smelt, zal het uw huisdier voorzien van de vloeistof die ze nodig hebben om te overleven.

Bespaar geld op uw reis plannen door te onderzoeken wat andere reizigers betalen voor soortgelijke reizen. Er zijn websites die u toelaten om uw route in te voeren en tonen u vervolgens de gemiddelde prijzen voor vliegtickets, in de maand dat u op reis bent. Sommige sites zullen ook de beste deals weergeven die andere gebruikers in de afgelopen dagen hebben gevonden. Op zijn minst krijg je een goed idee van wat je moet betalen.

Moe van dezelfde saaie Road Trip? De volgende keer dat je moet inpakken en naar een out-of-town-evenement moet gaan, probeer dan iets anders. Nadat je je hoofd rijroute hebt in kaart, kies je een paar willekeurige plaatsen buiten de gebaande paden om onderweg te stoppen. Het kan een kleine moeder-en-pop diner, een State Park of misschien uw eerste bezoek aan een Comic Book Store. Niet alleen zal dit breken van uw rit, u zult hebben toegevoegd herinneringen te houden voor eeuwig.

Zodra u hebt besloten om te reizen, is uw reis afhankelijk van hoe goed u van plan bent. U zult zich minder angstig voelen als u weet wat er zal gebeuren als u aankomt.