Wonderful Indonesia

Het grootste wittezandstrand van GunungKidul Yogyakarta

Het regentschapGunungKidulstaatbekendals een grote Karst plaats de laatste kenmerken zullen ook worden getoond in vele kliffen stranden en kleine eilandjes in de buurt.Maar dat betekentnietdatGunungKidulverstoken is van de klassieke mooie wittezandstranden.EigenlijkheeftGunungKidulveel van hen langs de zuidkust.

Het belangrijkste kenmerk van witzandstrand in GunungKidul is het meestalnogaleenkleinstrand.GunungKidulheefthunwegeninfrastructuur ontwikkeld in hun zuidelijke regio, waardoor een toenemend aantal stranden toegankelijk wordt.Hier zijn een paar van de beste witte zandkust in Gunung Kidul.

Wonderful Indonesia

Indrayanti

Indrayanti Shore wordt soms ook wel Pulang Sawal genoemd, is ongeveer een kilometer lang, Indrayanti is een van de grootste witte zandstranden in Gunung Kidul.Afgezien van het gemak van toegankelijkheid, wordt Indrayanti ook ondersteund met relatief zeer goede accommodatie.Toeristen hebben veel eetgelegenheden zoals veel restaurants met zeevruchten en kokosnoot drankjes.

Siung

Siung strand is uniek.Het is niet bekend om zijn mooie witte zandstrand, maar vooral omdat deze plek is een hemel voor rotsklimmen.De kalkstenen kliffen rond Siung strand is de ideale all-natuurlijke muur voor klimmers om hun vaardigheden te controleren, van beginners tot doorgewinterde klimmer kunnen hun vlekken krijgen.Als u net als het panorama wilt, u gemakkelijk ontspannen op het strand dat de Indische Oceaan confronteert.

Sadranan

Fysiek is Sadranan vergelijkbaar met Indrayanti Beach en de grootte kan ook vergelijkbaar zijn.Maar Sadranan heeft meer vaardigheden in de duur van leuke activiteiten.Het is mogelijk om hier te snorkelen en zelfs in het geval dat u uw persoonlijke apparatuur niet meeneemt, u deze ter plekke huren.Het strand kan tijdens een rustig seizoen worden swimmable.Je krijgt een melding voor Wave Season, wat betekent dat je de oceanen betreden, alleen de kust.

Sundak

Sundak Beach ligt in het dorp Sidoharjo en heeft grote golven in vergelijking met andere oevers.Er zijn enorme kalkstenen kliffen aan elke kant van de kust, waardoor Sundak aanvoelt als een afgelegen verborgen paradijs.Je zeker niet zwemmen tijdens de enorme golven, maar Sundak biedt over wateren en besneeuwd zand. U hier kamperen, genieten van de nacht met verse zeevruchten van lokale vissers.Aangezien er over het algemeen niet veel mensen hier zijn, zal uw verblijf zeker kalm zijn.

Pok Tunggal

Het strand kreeg zijn titel van een eenzame Duras-boom.Maar deze kust is eigenlijk goed begroerd naast het witte zandgebied.Pok Tuggal ligt ten westen van Indrayanti Beach en is beschikbaar met een auto.Daarnaast zijn er veel restaurants in de buurt als je hier geen eigen eten meeneemt.

Totaal, GunungKidulheeftveleprachtige stranden, eventueel met wit zand of niet.Kampeerterrein.Hetonderzoeken van GunungKidul Shore zougeweldig kunnen zijn als je denkt dat er een rotsachtige strand is met gekke kabelbanen.