Ideeën Die Helpen Om Reizen Minder Last Te Maken

Reizen is iets dat je altijd zo veel informatie wilt hebben als je, je wilt altijd betere manieren om te reizen weten, zodat je geld en tijd besparen. Dit artikel is om te dienen als een plek waar u krijgen veel tips en inzicht in hoe om te reizen beter in de toekomst.

Tijdens het reizen, pak veel snacks en Munch op hen gedurende de dag. Snacks die je langer voller houden zijn het beste. Enkele goede ideeën zijn amandelen, gedroogd fruit, cashewnoten, volkoren crackers en beef jerky. Wanneer u snacks opvult die u opvullen, besteedt u minder geld aan maaltijden. Bovendien, het ondersteunt uw energie, zodat u meer Sight-Seeing overdag doen.

Als je met kinderen reist, is het verleidelijk om ze allemaal te laten afstemmen met hun eigen MP3-spelers, maar overweeg om wat boeken op CD mee te nemen. Het hebben van iets geletterden en interessant voor het hele gezin om naar te luisteren is niet alleen leuk en interessant, maar biedt een gemeenschappelijke ervaring die elk familielid met zich mee kan nemen in het leven (“Hey, herinner me toen ik tien was, en we luisterden naar zwart Schoonheid op weg naar Maine? “). Het zijn de dingen waar goede herinneringen aan worden gemaakt.

Wanneer u reist, is het belangrijk om te stoppen voor de kaas en de grote monumenten. Wat dat betekent is dit: Ga naar mt. Rushmore, sure. Maar eerst moet je stoppen bij het Jolly Green Giant-standbeeld in Minnesota en je foto laten nemen. Je moet eigenlijk gaan zien de Corn Palace in Mitchell, SD, en Wall drug. Deze plaatsen zijn kitscherige, en dat is precies waarom ze essentieel zijn. Amerika is zowel een plaats van grote schoonheid en grote silnelijkheid, en beide moeten worden gevierd door de reiziger.

Terwijl savvy reizigers weten dat het kopen van tickets rechtstreeks van luchtvaartmaatschappijen bespaart hen geld, ze weten ook dat pakket aanbiedingen van online reisbureaus zijn een kans om op te slaan. Door het krijgen van een enkele deal die vliegtickets omvat, Hotel verblijf en Autoverhuur, een reiziger kan geld besparen in het algemeen, zelfs als bepaalde delen van het pakket zou kunnen worden gekocht goedkoper op hun eigen.

Als je je zorgen maakt om alleen te reizen, vooral als je een vrouw bent, moet je overwegen om een aantal zelfverdedigings klassen te nemen voordat je gaat. Op deze manier kun je basis manieren leren om weg te komen van een overvaller of verkrachter in het geval dat je nodig hebt. De meeste gebieden hebben een paar scholen die zelfverdediging tegen redelijke prijzen onderwijzen.

Als u voor de ruimte tijdens het reizen met de lucht worden squished, profiteer van elke centimeter. Neem de tijdschriften uit de zak voor je en verplaats ze in plaats daarvan naar de bovenbak. Afhankelijk van de grootte van de tijdschriften, kon je jezelf een paar extra centimeter hebben gekocht.

Als u allergisch bent voor katten, honden of zelfs stof, moet u uw allergie geneesmiddel meenemen in het vliegtuig. Mensen hebben de neiging om hun dieren mee te nemen op vluchten. Zelfs als het dier hen niet vergezelt op de reis, hebben ze nog steeds huisdier huidschilfers op hun kleren.

Wanneer u op reis gaat, zorg er dan voor dat u een gedetailleerd reis dagboek bewaart. Noteer waar je bent gegaan, wat je hebt gedaan en hoe je je erover voelde. Dit zal u toelaten om terug te verwijzen naar uw eerdere ervaringen als u van plan een nieuwe reis naar dezelfde bestemming. Op deze manier u een reis plannen, inclusief de beste onderdelen van uw vorige ritten, terwijl u ook nieuwe ervaringen toevoegt.

De tips en adviezen die je net hebt geleerd, is een geweldige plek om te beginnen als je nadenkt over betere manieren om te reizen. Als je echt op reis bent, hoef je je geen zorgen te maken over plezier, dus wees op zoek naar meer Reistips die je stress kunnen verlichten bij het denken over reizen.